În principiu, la ManiFEST, cazarea se va face la cort. E o tabără Occupy, până la urmă!

Pentru cine nu doreşte să stea la cort, sau să campeze în zona festivalului, vă anunţăm că suntem în discuţii cu localnicii din Puieşti, care sunt deschişi să vă primească la ei în curţi, cu cortul.  Mai există şi varianta mai confortabilă, la pensiune, în oraş… dar suntem siguri că dacă veniţi la ManiFEST, o să vreţi să fiţi prin preajmă :)

  • CAMPAREA

Camparea se va face pe terenul de vizavi de locaţia festivalului, care reprezintă locul propus pentru amplasarea viitoarei sonde a Chevron – care sperăm să rămână aşa cum este acum, fără sondă pe el!

Terenul respectiv are câteva hectare, iar dispunerea în terase crește suprafața unde se pot amplasa corturile. Nu prea sunt copaci prin zonă, câteva tufişuri pot să mai ajute cu ceva umbră. Vom amplasa toalete şi vom încerca să aducem o cisternă cu apă pentru diferite nevoi, nepotabilă.

Terenul unde va avea loc Festivalul ManiFest, Ediția I. Foto: Andreea Balaurea

Iluminat: Asiguraţi-vă că vă luaţi lanterne! Fiind în plin câmp, singura lumină va veni de la lună şi stele!

Salubritate: Noi vom asigura saci menajeri amplasaţi din loc în loc, dar e bine să aveţi şi voi propriile pungi de gunoi!

Siguranţă: Zona de campare va avea paza asigurată de voluntari.

Duşuri: Întrucât este în plin câmp, organizarea de duşuri va fi destul de dificilă, dacă nu imposibilă. Un pachet de şerveţele umede îţi devine cel mai bun prieten în astfel de situaţii :)

  • CAZAREA LA SĂTENI

Întrucât organizarea efectivă a acestui festival a început de doar două săptămâni, vă informăm că suntem în tratative cu sătenii, dispuşi să îşi deschidă casele şi curţile contra unor sume asemănătoare celor practicate de localnicii de la Roşia Montană pentru FânFest.

Vă vom ţine la curent cu rezultatele discuţiilor şi vom încerca, în măsura posibilităţilor noastre organizatorice destul de limitate în acest sens, să coordonăm corespunzător şi cazarea la săteni, printr-un dispecerat de cazare. Pentru că acesta este primul eveniment de acest gen la organizarea căruia participăm, vă rugăm încă de la început să aveţi înţelegere pentru unele carenţe în organizare, care ar putea să apară datorită timpului scurt.

  • PENSIUNI ȘI HOTELURI

Cine vrea puţin mai mult confort, poate merge la Bârlad, la doar 25 de km, la Bacău sau la Vaslui, aflate ambele la la 70 km.

Cu siguranță se găsește o pensiune sau un hotel care să fie pentru toate gusturile. Asiguraţi-vă că vă faceţi rezervarea din timp! 

Comentarii

Introduceti comentariul